Skiftende billeder

Lars Haagendal den 21-08-2015
    Kære alle på Avedøre Skole.

Efter lang tids arbejde, har Skolebestyrelsen på Avedøre Skole opnået en ændring af skiltningen og en ændring af cykelvejføringen i vejkrydset ved Byvej/Brostykkevej, som forhåbentlig gerne skulle skabe en mere trafiksikker skolevej for jeres børn.

Den ene forandring er, at der er etableret standsning forbudt på den side af Frydenhøjstien der møder Toftemosevej, fra starten af Frydenhøjstien ved Brostykkevej, og ned til afslutningen af parkeringsbåsene.

Den anden er en ændret føring af cykestien i krydset Byvej/Brostykkevej.

Desuden er der skiltet med, at der er standsning forbudt for enden af Frydenhøjstien, da denne nu skal kunne benyttes som vendeplads.

Det er imidlertid ikke muligt at skabe en sikker skolevej til Avedøre Skole uden jeres hjælp.

Skolen vil derfor på det kraftigste opfordre alle trafikanter omkring skolen til af overholde færdselsreglerne og skiltningen, og i øvrigt udvise hensynsfuldhed.

Der er MANGE nye børn i trafikken i disse dage.

Vi har naturligvis i denne forbindelse rettet henvendelse til Vestegnens Politi om at assistere os i, at forbedre trafiksikkerheden omkring skolen.

Vi skal passe på hinanden!

vh. Lars Haagendal, skoleleder

• Lars Haagendal den 02-09-2015
    Kære forældre på Avedøre Skole . Se venligst vedhæftede indbydelse til valgmøde, til suppleringsvalg til skolebestyrelsen.
    Louise Jørgensen Stryhn den 16-08-2015
    Kære forældre på Avedøre skole

Vi har i år tilmeldt hele indskolingen og mellemtrinnet til Kidsvolley-stævner i uge 40.

I vil få nærmere besked om, hvilken dag i ugen jeres barns klasse skal deltage.

Det er Hvidovre volleyball klub der arrangerer stævnerne. Hvis I er interesseret i at prøve at spille Kidsvolley i en klub før stævnet, så inviterer de til 3 x gratis prøvetræning.
    Herunder er der et link til træningstiderne.

Fritidshjem