Velkommen til Avedøre Skole

Skiftende billeder

Lars Haagendal den 30-01-2015
    Danmarksindsamlingen på Avedøre Skole 2015.

Pressemeddelse

Fredag d.23.januar fra kl.12.00 til kl.14.00 afholdt Avedøre Skole et sponsorløb til fordel for Danmarksindsamlingen 2015.

Hver elev havde mulighed for at skaffe sponsorer, som gav et selvvalgt beløb pr. løbet omgang.
    En omgang var på en km.

Det var absolut frivilligt at indbetale beløb til indsamlingen.

Eleverne har løbet mere end 3500 km. til sammen, for en god sag.

Der er i løbet af den efterfølgende uge blevet indleveret beløb på skolen som  pr.14.30 fredag d.30.januar beløber sig til

125.318 kroner og 50 øre.

Som er indbetalt på en bankkonto, hvorfra de vil blive overført til Danmarksindsamlingen 2015.

Det vil sige, at elever og lærere til sammen løb beløbet ind på to timer!

Beløbet bliver overrakt PÅ SCENEN, LIVE lørdag aften kl.ca.21 af elevrådsformanden.

Det overstiger vores vildeste forventninger, at det er gået så godt.
    Vi skylder en KÆMPESTOR TAK til vores elever, lærere og deres sponsorer.

Lars Haagendal

Jakob Ottesen den 21-01-2015
    Hvis dit barn skal starte i skole til sommer…

Hvis dit barn er født i år 2008 eller 2009, skal barnet starte i skole til sommer og skal så indskrives til skole nu. Det er obligatorisk for alle børn at starte deres skolegang i 0.klasse.

Der er åbent for tilmelding af børn, som skal starte i 0.klasse fra mandag den 16.februar 2015 kl. 8.00 til og med søndag den 22. februar 2015 kl.23.59.
    Du skal tilmelde dit barn til skole ved hjælp af din NemID.

Se flere oplysninger - Klik på linket
    Maria Svan den 19-01-2015
    Kære elever, forældre og lærere
    På vores nye blog kan I læse om alt det der foregår på Avedøre Skoles pædagogiske læringscenter (PLC). Klik på linket her og gør bloggen til en del af din hjemmeskærm, så kan du hurtigt komme ind og se nyheder og blogindlæg.
    Bedste hilsner
    PLC